SONY DSCV I S U A L S heet het tegenwoordig, als in een strip, als in een virtuele wereld. Teksten volstaan al lang niet meer en worden nog zelden gelezen. Wie leest er nu nog teksten op websites. We scannen de pagina’s van links naar rechts en snel van onder naar boven. Alleen voor informatie die echt en hard nodig is zullen we teksten lezen. Al een wonder dat dit gelezen wordt. Chapeau, geachte lezer en bij deze alsnog welkom. De nadruk ligt al geruime tijd op beeld, foto, banners, reclameborden, graphics dus: VISUALS. De nabije toekomst zullen visuals nog stringenter aanwezig zijn, het zal ons omringen en overal waar we kijken zullen we ze tegenkomen.

Deze site zal in principe alleen maar ‘Visuals’ laten zien. Teksten, titels zijn soms overbodig en voegen vaak ook niets toe. Een visual raakt je of stemt tot nadenken of je keurt het af als onzin en zonde van de tijd. 

Je kunt er niet omheen. Wij zijn bezoekers geworden in een wereld vol met visuals en wij zijn continu op zoek naar visuals die ons raken en die onze wereld nog mooier kunnen maken, kortom nog zinvoller kleur kunnen geven. Ga op zoek naar jouw wereld.

Share